zelefkracht haal de kracht uit jezelf - body mind release - lieke akkermans

Disclaimer

Algemeen

Body Mind Release is als behandelvorm geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Hieromtrent aanvaarden wij dan ook geen aansprakelijkheid.
De therapeut zal een cliënt hier, indien noodzakelijk geacht, ook op wijzen vóór het aangaan van de behandelingen.

Website

Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s van deze website. Door één of meerdere webpagina’s te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Helaas kunnen fouten niet altijd worden voorkomen. Het gebruik van de informatie op www.zelefkracht.nl geschiedt dan ook voor volledig risico van de gebruiker. Zelefkracht te Meijel aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden op www.zelefkracht.nl op welke manier dan ook.
Deze website bevat links naar websites van derden, welke uitsluitend voor het gemak van de gebruiker worden verstrekt, zonder enige zeggenschap of controle over de inhoud van desbetreffende websites. Zelefkracht is daarom ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten en/of diensten.

Auteursrechten

Alle rechten voorbehouden. Niets uit of op deze website mag worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van zelefkracht.