zelefkracht haal de kracht uit jezelf - body mind release - lieke akkermans

“Kracht komt niet voort uit fysiek vermogen, maar uit ontembare wil”

Ben jij klaar om weer in je kracht te staan?
Welkom bij zelefkracht!

Zelefkracht is er voor jou, als je merkt dat je momenteel niet in je kracht staat. Je ervaart tegenslag, zit niet lekker in je vel, hebt mentale of fysieke klachten. Wij helpen jou om je volle potentieel te leven! 

Onze visie: écht helpen doen we door jou te leren om het straks zelf te kunnen

zelefkracht haal de kracht uit jezelf - body mind release - lieke akkermans

Wij kiezen voor Body Mind Release

Body Mind Release helpt je om de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht aan te pakken.

Het is onder andere effectief bij klachten van vermoeidheid, stress, somberheid, burn-out en gebrek aan levensvreugde.
Het geeft je positieve energie en gevoel van eigenwaarde terug, je haalt de kracht uit jezelf! Zelefkracht heeft in het bijzonder affiniteit met hoogsensitiviteit. 

Vitale medewerkers - dé kracht van iedere organisatie

Door medewerkers volledig in hun kracht te zetten, groeit hun werkgeluk en daarmee ook het bedrijfssucces. Zelefkracht heeft een passend aanbod voor organisaties die werk maken van een positieve en mensgerichte organisatiecultuur. Tevens biedt zelefkracht een gediplomeerde interventiespecialist voor preventieve interventies en vlotte re-integratie. 

zelefkracht haal de kracht uit jezelf - body mind release - lieke akkermans

Krachtig leiderschap

Krachtig leiderschap doet er werkelijk toe. Het laat mensen bewegen. Niet omdat het moet, maar omdat je ze inspireert en ze hetzelfde geloven als jij. 

Ben jij een leider en heb je de behoefte om een sprong te maken in je ontwikkeling? Of zit jouw organisatie of afdeling middenin een verandering en zie je onvoldoende beweging bij jouw mensen? Sta je voor moeilijke beslissingen en durf jij dan koers te houden? 

In ons unieke, individuele traject ‘Krachtig leiderschap’ gaan we samen aan de slag. Dat doen we procesgericht vanuit jouw praktijk en ontwikkelvraag. Kies voor inspiratie en zelfontwikkeling!